Elmacıoğlu Hukuk Bürosu ve Seoulsolution İş Ortaklığı Duyurusu




Elmacıoğlu Hukuk Bürosu
Kozyatağı E5 Yanyol üzeri Quick Plaza
İç Kapı N:5 Ataşehir
İstanbul
0216 807 03 18
Yayın tarihi: 8 Haziran 2022

Elmacıoğlu Hukuk Bürosu ve Seoulsolution İş Ortaklığı Duyurusu

İstanbul, Türkiye, Haziran 2022 - Elmacıoğlu Hukuk Bürosu ve Seoulsolution, Kore'de iş yapmak isteyen Türk şirketlerine ve Türkiye'de iş yapmak isteyen Koreli şirketlere yardımcı olmak için uzmanlık alanlarını, deneyimlerini ve yerel hukuki süreçlerle ilgili bilgi birikimlerini bir araya getirecekleri bir iş ortaklığı anlaşması yaptıklarını ve birlikte çalışacaklarını açıkladılar.

Elmacıoğlu Hukuk Bürosu, müvekkillerine yüksek kalite, güven, yüksek ahlaki değerler ve etik değerlerle hem yerel hem de uluslararası geniş bir yelpazede hukuki hizmetler sunan, İstanbul merkezli köklü ve lider bir hukuk bürosudur. Elmacıoğlu Hukuk Bürosu, ağırlıklı olarak Türkiye’de çalışmakla birlikte Kuzey Kıbrıs ve dünyada birden çok hukuk bürosu ile işbirliği yaptığı gibi, diğer ülkelerdeki hukuk ve profesyonel hizmet firmaları ile de ortaklıklar kurarak müvekkillerine hem yurtiçi hem de uluslararası konularda danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Seoulsolution, şirketlerin Kore'de ve tüm dünyada tam potansiyellerini açığa çıkarmalarına yardımcı olmak için kapsamlı uluslararası iş deneyimini derin yerel bilgilerle birleştiren Seul, Kore merkezli bir hukuk danışmanlık firmasıdır. Seoulsolution, Kore'de iş kurmak ve çalışmak isteyen gerçek ve tüzel kişilere daha etkin iş yapmaları konusunda yardımcı olmak için uluslararası şirketlerle ve Yurtdışında yeni büyüme fırsatları arayan Koreli şirketlerle çalışmaktadır.

Daha fazla bilgi edinmek için bizimle doğrudan iletişime geçebilir veya web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

www.elmacioglu.av.tr
www.linkedin.com/in/bilun-elmacioglu
www.seoulsolution.com
linkedin.com/company/seoulsolution